ina12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Babki upiekłam z przepisu " Drożdżówka bez urabiania". Dodałam 3 łyżki kakao, rodzynki i trochę daktyli które mi zostały. Na drugim zdjęciu odkroiłam kawałek, a babka wygląda jak by była w całości. Osobno przesiałam makę, na mąkę przesiałam kakao, wymieszałam dokładnie i dopiero dodałam na wierzch na pozostałe składniki. Rodzynki i daktyle wyłożyłam na mąkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 INA gratuluje pomysłu – spróbuje i ja bo jako ciasto drożdżowe bardzo mi smakowało No i na to kawę trzeba wpaść ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola32 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Halinka jak to cudo smakuje? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Tereniu śmiało możesz wpaść, zapraszam tylko adres muszę podać, daj mi znać kiedy wpadniesz?. Upiekę następne dwie babki na Twoje przybycie i jeszcze coś do tego. Violu smak jest lekko kakaowy, inaczej nie potrafię określić. Już dopisuję bo zapomniałam napisać a to jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.