sweetlana Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witam. Śliczne domki robiliście :wub: Ale coś cicho tu teraz. Na dworze marzec (Wielkanoc tuż tuż :biggrin: ) ale ja pokaże jakie domki robiłam w grudniu. Domki prawie takie same. Pierwszy tort dla Mężusia na urodzinki, drugi dla Teściów na święta :biggrin: Cytuj
sweetlana Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) Witam Dorotko :wub: Dla Ciebie to już żadna nowość :biggrin: ale pomyślałam że odświeżę wątek :biggrin: tym bardziej że sama jestem dumna z tych piernikowych domków, ale raczej już nie powtórzę ten wyczyn 8) Edytowane 14 Marca 2012 przez sweetlana Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Witaj, witaj :wub: No nowość rzeczywiście nie... ale zawsze patrzę na nie z podziwem... bardzo mi się podobają, nie wiem czy się kiedyś skuszę na nie, bo domyślam się ile przy nich jest pracy... ale efekt SUPER :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi