Dorunia Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dopiero przed kilkoma minutami znalazłam chwilkę na kompa...rano wielkie sprzątanie w mieszkaniu łącznie z myciem okien...potem zakupy,,,następnie wizyta w banku,która miała być krótka a była wizytą 2-godzinną,już miałam dość,ale dałam radę na szczęście :)Potem kije i po kijach kolacja z mężem z okazji dnia kobiet :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja też dzisiaj późną porą odwiedziłam forum, cały dzień poza domem - parę spraw do załatwienia miałam i zakupy, zakupy :) ppaaddaamm :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Za chwilke wybieram się do pracy, nie ukrywam, że pogoda nie sprzyja ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Piję kawę i... czekam na wiosnę, o! i słoneczko wyjrzało zza chmur :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Smarkam,kicham,piję herbatę z cytryną i sokiem malinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Basiu, życzę zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Basiu, ja również dużo zdrówka Ci życzę :razz: Teraz taki okres przeziębień, raz ciepło raz zimno, nie wiadomo jak się ubrać, albo się grzejemy albo marzniemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Makaron na niedzielę a właściwie na cały miesiąc. Nie lubię go robić, więc jak robię to już na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wczoraj miałam biegany dzień,a dzisiaj przygotowałam do obiadu i piję teraz herbatkę zieloną :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Zjadłam śniadanie,upiekłam jedno ciasto i piję teraz kawkę,potem szybko zrobię jeszcze jedno ciasto,obiad i po obiadku jedziemy na działkę,a jak wrócę i będę miała siły to upiekę ostatnie ciasto,a jak będę za bardzo zmęczona to jutro raniutko przed pójściem do kościoła :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Wstawiłam do szybkowaru mięso zawinięte w lnianą ściereczkę,gotuję na parze i czekam czy coś z tego będzie,bo wymyśliłam to rano i postanowiłam przygotować,a przy okazji popijam kawę po obiadku :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Właśnie wyjęłam mięsko z szybkowaru,wyłożyłam na półmisek i przycisnęłam drugim półmiskiem...chyba coś z tego jednak będzie,jak ostygnie to napiszę,czy mi się udał eksperyment,gotowałam tylko 15 min :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ooo Doruniu powiem Ci, że Ty to zdrowo eksperymentujesz - mięsko musiało być pyszne :) Ja teraz popijam czarną kawę i przeglądam co nowego na forum :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Tak.było smaczne i będę je robiła częściej i następnym razem to popróbuję zawsze coś nowego dorzucić :)Wrzucę zdjęcie tego mojego mięska...jest zwarte i kroi się dobrze,ale chyba za słabo go ścisnęłam i troszkę ma szczeliny,ale się nie kruszy przy krojeniu :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi