Dorota Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Przeglądam forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Szukam ciekawego przepisu na karkówkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Doruniu, a robiłaś już karkówkę jest świetna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie robiłam,ale też wpadł mi ten przepis w oko i chyba zrobię taką na niedzielę...dziękuję Dorotko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Polecam Doruniu, a mój karczek wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Przepis na karczek podobny do mojego,co już Minia zauważyła ;-) Własnie zrobiłam ciasto z michałkami ( https://www.smaczny.pl/forum/topic/9519-ciasto-z-michalkami/page__pid__115635#entry115635 ) -jutro przyjeżdża teściowa ;-) A teraz sobie odpoczywam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wiem, wiem Basiu następnym razem zrobię karczek z Twojego przepisu :) Przepis na ciasto już widziałam, bardzo mi się spodobał, ciekawa jestem jak wygląda? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No,no Dorotko to mi teraz narobiłaś smaku na ten karczek...będzie w niedzielę na obiad 🙂 Zbieram się spacer 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Byłam odprowadzić ciocię do domu i teraz czekam na męża kiedy wróci z meczu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przekładałam do słoików kapustę kiszoną, którą zakisiłam sobie w tamtym tygodniu, tym razem kisiłam białą kapustę z dodatkiem czerwonych buraków - smak i kolor super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Posprzątałam sobie gruntownie w pokoju i kuchni i teraz odpoczywam...jeszcze zostały mi 2 pokoje i łazienka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 wróciłam z pracy i...nic nie robię,siedze przed kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja też, ale tylko połowicznie, siedzę przed kompem, ja już nie pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wybieramy się na działkę ściąć drzewo i od razu uporządkować wszystko,żeby nie było gałęzi porozrzucanych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi