magd180 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 czesc dziewczyny jestem nowa i potrzebuje pomocy.mam za niedlugo impreze rodzinna i chcialabym zaskoczy gosci jakimis fajnymi i prostymi daniami.prosze was pomozcie bo nie chce podac zwyklej salatki jarzynowej bo to jest prawie zawsze i wszedzie.z gory dziekuje Cytuj
magd180 Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Czesc dziewczyny pomozecie czy nie bo do imprezy zostalo pare dni Cytuj
adrijah Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 u mnie impreza rodzinna, a właściwie parapetówka składała się z: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] oprócz tego sporo przystawek, oprócz gotowych produktow, typu grzybki czy papryka marynowana albo wędzony ser, [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] do bagietki i na deser [LINK NIEAKTUALNY] pewnie już jesteś dawno po tej imprezie i wykombinowałaś inne menu - pochwal się koniecznie :D a moje może komuś jeszcze się przyda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi