IGA Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zalewa: 1,5 litra wody 1 szklanka octu 10% 3 łyżeczki cukru 1 łyżeczka soli ziele angielskie liść laurowy To wszystko razem zagotować, dodać 2 małe puszki przecieru pomidorowego. 2 duże cebule pokroić w kostkę i poddusić w 1/2 szklanki oleju, połączyć z alewą. 1,5 kg filetów rybnych panierować w jajku i mące, usmażyć, wrzucić do gorącej zalewy. Wszystko razem dobrze schłodzić. Gotowe. Ta ryba zawsze ma wzięcie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam ! Jak długo ta ryba może stać w lodówce ,myslę ,żeby zrobić przed świętami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGA Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Prawdę mówiąc nie wiem jak długo maksymalnie można tę potrawę przechowywać. Zalewa jest kwaśna więc 4-5 dni bez obaw. To mogę potwierdzić bo zdarzało mi się trzymać ją włeśnie tyle i wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Dziekuje za odpowiedż :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witaj Iga ! Zrobiłam Twoje filety .Bardzo dobre .Dziś poczęstowałam kuzynke -powiedziała super .Robiłam już z przepisu Janki ,też b.dobre .Jak mam okazję to zaraz poczęstuję znajomych ...i zawsze jest prośba o przepis .Zresztą żaden przep[is ,wypróbowany przezemnie tu z forum, nie był chybiony.Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.