Skocz do zawartości

Pyszne Filety W Zalewie Polidorowej


IGA

Rekomendowane odpowiedzi

Zalewa: 1,5 litra wody 1 szklanka octu 10% 3 łyżeczki cukru 1 łyżeczka soli ziele angielskie liść laurowy To wszystko razem zagotować, dodać 2 małe puszki przecieru pomidorowego. 2 duże cebule pokroić w kostkę i poddusić w 1/2 szklanki oleju, połączyć z alewą. 1,5 kg filetów rybnych panierować w jajku i mące, usmażyć, wrzucić do gorącej zalewy. Wszystko razem dobrze schłodzić. Gotowe. Ta ryba zawsze ma wzięcie. Polecam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Witaj Iga ! Zrobiłam Twoje filety .Bardzo dobre .Dziś poczęstowałam kuzynke -powiedziała super .Robiłam już z przepisu Janki ,też b.dobre .Jak mam okazję to zaraz poczęstuję znajomych ...i zawsze jest prośba o przepis .Zresztą żaden przep[is ,wypróbowany przezemnie tu z forum, nie był chybiony.Polecam .

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.