teresap Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 „ajaj” dziękuje ślicznie za odpowiedz Przyznam się że nigdy nie liczyłam POZDRAWIAM I CZEKAM NA EWY PLACUSZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajaj Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Udalo mi sie w koncu dolaczyc zdiecie. Ocencie same czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ajaj na sam wyglada slinka cieknie , a gdzie przepis?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@sia Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Moja mama coś takiego robi, ja zazwyczaj tylko pomagam, bo w takich cudach to ona jest lepsza :grin: Polecam wszystkim, bo naprawdę pyszne i w miarę szybko się je robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Bardzo się cieszę że mogę już pisać na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajaj wyglądają smacznie k@sia do odwarznych świat należy POZDRAWIAM i bardzo się cieszę ,że pieczecie moje przepisy - DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 A u mnie znów placuszki , tylko bez jabłek i kapuśniaczek :) :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja z takiego przepisu robie racuchy,sa pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Co to znaczy racuchy , bo nie kapuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Racuchy drozdzowe to dokladnie to samo co Twoje placuszki drozdzowe :) To taka inna nazwa uzywana na poludniu Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 na wschodzie też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ciesze sie ze na wschodzie tez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 To tylko ja nie ” kumam „ :) :evil: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Teresko w centralnej Polsce też to są racuszki.......pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Moje drogie Panie PRZEPRASZAM – ale urodziłam się na Kurpiach ( centralna Polska) , teraz jestem na Śląsku i cały czas racuchy kojarzę z plackami tartymi , jeszcze raz PRZEPRASZAM , ale już będę wiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi