mart Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pyszne te racuszki.Ja do ciasta dodalam tarte jablka i odrobine cynamonu,palce lizac! Dziekuje za przepis i pozdrawiam autorke. Cytuj
teresap Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mart – śliczne , ale najbardziej mnie cieszy że smakują :shock: :shock: :-) , ja też ścieram jabłka i dodaje cynamonu , ale najbardziej mi smakują takie jabłka pokrojone w małe kawałki ja to nazywam szarpane bo są bardziej wyczuwalne i smarze na dużej ilości tłuszczu Syn lubi :placek, dżem jagodowy lub wiśnia, cukier puder Dziękuje i bardzo się cieszę że wypróbować mój przepis POZDRAWIAM :-? Cytuj
Gosia77 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 W Wielkopolsce też z tego przepisu robimy racuchy :-? a na zdjęciach wyglądają przepysznie :shock: :shock: Cytuj
teresap Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Gosiu i tak smakują ........ samochwała POZDRAWIAM Cytuj
mart Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 zrobilam je ponownie, pychota! robilam bez rozczynu na suchych drozdzach,ciasto wyroslo jak szalone az z miski "wyszlo" polecam! Cytuj
Kaliope Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 ależ apetyczne te placuszki...mmmm... można by schrupać zdjęcie 🙂 Cytuj
teresap Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No mi też przyszedł smak na placuszki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.