Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Pokazuję Wam jaki zrobiłam wspólnie z mężem tort dla mojej siostr5zenicy na 13 urodziny...jest czekoladowy biszkopt i masy są czekoladowa i truskawkowa...na wierzchu jeszcze będą ,ale już jutro świeczki i taka ogniowa świeczka,czy to petarda :D Cytuj
basga Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Brawo-apetycznie wygląda i jaki wysoki! Tak ,taka petarda-strzela iskrami jak zimne ognie ,super efekt przy zgaszonym świetle! Cytuj
As76 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Bardzo ładny tort.Siostrzenica będzie zadowolona Ja w lato też próbowałam swoich sił w tortach i zrobiłam dla Klaudii na 11 urodziny na pożegnanie lalek tort "lalka Barbie" taki przestrzenny. Dzieciaki były zachwycone bo takiego jeszcze nie widziały. Na tym 1 torcie chyba poprzestanę bo średnio mi to wyszło,chć rodzinie się bardzo podobał. Jeśli mi pozwolisz zaśmiecisz Twój wątek to go wkleję :D . Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Anetko wklejaj zdjęcia bardzo proszę...ja też chętnie popatrzę na Twoje dzieło :D Cytuj
As76 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 To mój tort "lalka Barbie" [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Piękny jest ten tort :D Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Doruniu i Anetko bardzo mi się podobają torty, zdjęcia to nie wszystko, proszę podać przepisy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi