Skocz do zawartości

Gulasz Z Kaszą Gryczaną


Lusia

Rekomendowane odpowiedzi

-50 dag łopatki wieprzowej pokroić w kostkę - 3 zaki czosnku, obrac i pokroić w plastry W radlu rozgrzać oliwę, podsmażyć na niej czosnek i wyrzucić. Na czosnkowej oliwie podsmażyć mieso. dodać 2 liście laurowe oraz 4 ziarenka ziela angielskiego. Zalac szklanka bulionu, dusić az mięso bedzie miekkie. dosypac do gulaszu torebke mrożonych warzyw oraz 2 woreczki kaszy gryczanej. podsmarzyć. wlać druga szklanke bulionu. Gotowac na malym ogniu pod przykryciem jeszcze 10-15 miin. Odstawic w ciepłe miejsce ( np. do piekarnika nagrzanego) na kolejne 10 min. gotowe danie posypac posiekana natką.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.