ina12 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 1 szklanka mleka w proszku 25 dag masła roslinnego lub margaryny 1 szklanka cukru 2 - 3 żółtka Margarynę roztopić w garnku na małym ogniu, dodać mleko w proszku, cukier i gotować do momentu rozpuszczenia się wszystkich składników. Garnek z masą zdjąć z ognia i lekko przestudzić. Dodać żółtka i całość szybko i dokładnie zmiksować. Ciasta i wafle przekładać masą lekko przestudzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgust Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam!Jak zwykle wspanialy przepis.Dziekuje za odpowiedz na temat masy grylazowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorot-k Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Bardzo mi się podoba ten przepis,tylko mam jedno pytanie:czy mogę użyć mleka w proszku odtłuszczonego?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dorot-k możesz użyć mleko odtłuszczone. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.