Selena Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 SAłATKA WESELNA: 2 torebki ryżu 1 filet z kurczaka 2 świeże papryki ( zielona i czerwona ) sól, pieprz majonez Ryż gotujemy w osolonej wodzie, osączamy. Papryki myjemy, oczyszczamy z nasion, miąższ kroimy w kosteczkę. Filet gotujemy aż będzie miękki. Po ugotowaniu odstawiamy do ostygnięcia, a następnie kroimy w kostkę lub paseczki. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i majonezem. W przepisie nie ma kukurydzy, ale ja dodaję, wówczas sałatka jest bardziej kolorowa:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.