Skocz do zawartości

Jaskółki


Selena

Rekomendowane odpowiedzi

Jaskółki 1 kg schabu 4 ugotowane na twardo jajka 10 dag pieczarek cebula kukurydza z puszki tarty żółty ser Schab kroimy i rozbijamy dokładnie zwłaszcza brzegi kotletów. Przygotowujemy farsz: drobno pokrojone w kostkę pieczarki przesmażamy z cebulką, dodajemy trochę (ponad 1/2 puszki ) kukurydzy i starty ser. Wszystko razem mieszamy. Na rozbity schab kładziemy farsz, a następnie ćwiartkę jajka. Zawijamy, formując roladki. Panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor. P/S po usmażeniu roladek , jak ktoś się tak dobrze przypatrzy ujrzy jaskółki:)) hehe smacznego!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.