Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 opakowanie kolorowego makaronu rurki 2 kalarepy 2 pęczki szczypiorku 2 pęczki rzodkiewki 1 świeży ogórek 2 pomidory 1 pęczek koperku sól, pieprz Sos : 3-4 ząbki czosnku słoik majonezy light ( ok. 200 g ) 1 łyżka keczupu do smaku 400 g sera żółtego 200 ml jogurtu Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie. Kalarepy, ogórka , rzodkiewki i pomidory kroimy w słupki. Szczypiorek i koperek siekamy. Sos do sałatki: majonez mieszamy z jogurtem i keczupem, dodajemy zmiażdżony czosnek i starty żółty ser. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Makaron mieszamy z warzywami, polewamy sosem. Dekorujemy natką pietruszki.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.