czerusia Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 "Wyrwij murom zęby krat Zerwij kajdany połam bat A mury runą runą runą I pogrzebią stary świat!" Anioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona01 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 "...Anioły niebios wstrzymajcie czas zanim ktoś inny zabierze nas..." Bóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka123 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 "Może jest tylko snem, a może koroną Zostań więc Bogiem i drzewem Między mną, ziemią, a niebem" ZEGAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerusia Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 "Gdy do przodu zegar rwie Ty ustaw się na nie i cała wstecz! Gdy do przodu zegar rwie Napieraj mocno i cała wstecz!" ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona01 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 "...Za każdym razem ranisz mnie za każdym razem zadajesz mi ból..." SPOTKANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka123 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 "...świat wiruje za oknami wciąga mnie ta gra to spotkanie wirtualne zdarza się nieraz..." CHWILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerusia Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 "Kilka chwil, jak wybranych z setek dni wspomnień posklejanych chwil Mówi mi, Mówi jak mam dalej żyć , którą drogę wybrać dziś..." godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nie liczę godzin i lat... samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka123 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 "Samolot rozbił się przed startem Na usta grubo kładę krem Szampan za drogi w butli tlen A słowo miłość gówno warte Kupiłam wolność za szopeny..." DZIECKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak dziecko Moja miłość Jak żagle Zawsze czeka Na wiatr Czasem zrywa się Nagle Czasem Siły jej brak Jak dziecko znów Uczę się jej słów Prostych słów A może będzie tak że się zakocham..... Miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Miłość jak wino uderza do głów... konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerusia Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 "konik, z dzrewa koń na biegunach, zwykła zabawka, mała hustawka, a rozkołyszke rozbawi" dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka123 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 "W domach z betonu nie ma wolnej miłości są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne Casanova tu u nas nie gości" MUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona01 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 "....Wyrwij murom zęby krat Zerwij kajdany, połam bat A mury runą, runą, runą I pogrzebią stary świat!..." Mężczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi