Selena Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Puszka czerwonej fasoli 3-4 duże ogórki kiszone puszka kukurydzy 25 dag sera żółtego duży por duża czerwona papryka mały słoiczek majonezu Fasolę i kukurydzę osączamy z zalewy. Ogórki i żółty ser kroimy w kosteczkę. Paprykę myjemy, oczyszczamy i kroimy w małą kosteczkę.Białą część pora także kroimy w kostkę. Składniki mieszamy, dodajemy tyle majonezu ile kto lubi ( ja daję 3-4 łyzki ) i jeszcze raz dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.