Selena Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 2 upieczone (podwójne) na grillu piersi kurczaka różne rodzaje waszych ulubionych salat 1 cebula 1 żółta papryka pęczek rzodkiewek Sos: 4 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki soku z cytryny 2 rozgniecione ząbki czosnku 2 łyżeczki dobrej musztardy Piersi kurczaka pokroić w grubsze plastry. Sałaty umyć, osuszyć i porwać na kawałki. Cebulę obrać, pokroić w plastry, podzielić na pierścienie. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, paprykę pokroić w cienkie paseczki. Składniki sosu zmiksować a składniki sałatki dobrze wymieszać po czym ułożyć na półmisku. Polać obficie sosem i udekorować pierścieniami cebuli. Schładzać ok. godziny w lodówce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.