Gość Joasia Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ciato: Biszkopt (każdy piecze swój)-dzielimy na dwie części Masa I 1 litr soku pomarańczowego 3 budynie śnietankowe Gotujemy sok , wlewamy budynie i mieszamy. Gotową masę wylewamy na biszkopt i układamy herbatniki namoczone w alkoholu. Masa II Krem karpatka Gotową masę wylewamy na herbatniki przykrywamy biszkoptem. Wierzch posypujemy cukrem pudrem. Życze smacznego :grin: :grin: :-D :P Cytuj
Selena Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ciekawy przepis, chyba wypróbuję na weekend. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.