Skocz do zawartości

Sałatka Biało-czerwona


Iwona01

Rekomendowane odpowiedzi

- 1/2 główki czerwonej kapusty (ok.30 dkg) - 1/4 głółwki białej kapusty (ok.30 dkg) - 2 duże winne jabłka - sok z cytryny - 3-4 łyżki posiekanych orzechów włoskich SOS: - 4-5 łyżek oleju - 3 łyżki soku z cytryny - 1 łyżka miodu - sól, pieprz Kapusty czerwoną i białą drobno poszatkować, oprószyć solą. Obrane jabłka zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytryny,olejem,solą i pieprzem. Odciśniętą kapustę połączyć z jabłkami, polać sosem,wymieszać, przykryć i schłodzić. Przed podaniem ponownie wymieszać, posypać orzechami. post-2438-1214932518_thumb.jpg post-2438-1214932549_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.