Skocz do zawartości

Biszkopt


ewelina686

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny potrzebny mi na dzisiaj przepis sprawdzony , który zawsze się udaje , na wysoki biszkopt na tort , na forme 24cm.Taki który się nie kruszy przy dzieleniu na krążki , i który jest mięciutki . Ja mam przepisy na biszkopty , ale nie pasują mi bo wychodzi z nich biszkopt z ...."większymi dziurkami po przekrojeniu " a ja chcę żeby był taki , że jak go przekroje , to żeby wyglądał jak gąbka , nie wiem czy sie dobrze wysłowie.....żeby był elastyczny , i z maleńkimi dziureczkami , i zeby się tak nie kruszył . Jeśli ktoś stwierdzi że wie o co mi chodzi - to bardzo prosze o przepis :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.