Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Schab ze słoninką do pieczenia pokroić w kostkę. Schab na pół godziny przed pieczeniem natrzeć solą w brytfannie na wierzch położyć kawałek masła albo smalcu. Przed włożeniem do brytfanny schabu dodać tłuszcz ze smażenia i 4 łyżki wody. Gdy jest na pół miękki dodać śliwki. Piec razem z mięsem, stale skrapiać wodą. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysia50 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam! coś pokręciłaś w przepisie, bo nie rozumiem po co tłuszcz z pieczenia słoniny i dodatkowo jeszcze dodajemy smalec ,a proporcje może byś podała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.