cypruska Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam tortowych guru We wrzesniu mam chrzciny coreczki i postanowilam zrobic tort. Nie lada to wyzwanie, bo torcik, a raczej tradycyjny fruit cake, bedzie dosc ciezki. W necie widzialam, jak profesjonalisci wkladali w tort jakies patyczki lub cos, co wygladalo jak slomki. Czy to jest konieczne? Jezeli tak, to jak potem sie kroi tort z takimi "obcymi" w srodku? Tort bedzie wygladal mniej wiecej tak, tylko bedzie okragly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość imalka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 to nie jest konieczne- w przypadku torta dwupietrowego wystarczy ze bedzie dobrze schlodzony i mozna postawic jeden na drugim :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.