ina12 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 1/4 szklanki ryżu świeży ogórek 4 jajka szczypiorek sól, pieprz 4 łyżki majonezu 1 łyżeczka łagodnej musztardy Ryż wsypać do dużej ilości wody, gotować 12 minut, wylać na sitko i postawić do wystudzenia pod przykryciem. Ugotować na twardo jajka, obrane pokrajać dość drobno. Obrany ogórek pokrajać w paski jak kluski, szczypiorek bardzo drobno pokrajać. Wszystkie produkty wymieszać z majonezem i musztardą, doprawić do smaku solą i mielonym pieprzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.