mac51 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Nie ma odważnych ? To spiewam :D Wędrówką życie jest człowieka (słowa Edward Stachura do melodii El cóndor pasa) Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Link nieaktualny - nowego nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) [LINK NIEAKTUALNY] :) Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Dawno Cię tu nie było. Ja mieszkam w Będzinie akurat pod "Dorotką". to zabytkowy kościółek na wzgórzu Doroty, a kościółek jest p/w Św. Doroty. pozdrawiam!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Kto mnie jeszcze pamięta :?: ;-) Śpiewamy 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja pamiętam Cię pamiętam Maćku! :grin: Fajnie, że nas odwiedziłeś 🙂 Nadal super śpiewasz, brakowało nam tu Twoich piosenek! :grin: Trochę nie pamiętam słów, ale wydrukuję je sobie i będę śpiewać razem z Tobą - dziękuję :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwojskaPiwniczka_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kto mnie jeszcze pamięta :?: ;-) Śpiewamy 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Oj kojarzy mi się to z harcerstwem :D rajdy, długie letnie noce, gitara i śpiewy do wschodu słońca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) To śpiewamy dalej 🙂 [LINK NIEAKTUALNY] Edytowane 11 Września 2015 przez Marcin Aktualizacja linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Super! Nie znałam tej piosenki, a szkoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Witam, 2 lata minęły i linki się pozmieniały :) . Zaktualizowałem cały temat, nie wszystkie piosenki są dostępne w internecie ale te, które są mają nowe, aktualne linki. Tutaj link do profilu mac51 na wrzucie i jeszcze więcej piosenek: [LINK NIEAKTUALNY] Zapraszam do słuchania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi