Skocz do zawartości

Sałatka Warzywno-selerowa


Gość niki

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 1 duża kapusta pekińska, 3 kolorowe papryki (czerwona, żółta, zielona), 4 duże pomidory, kostka żółtego sera, 1 puszka kukurydzy, garść rodzynków, 1 mała cebulka, pieprz, sól, ostra papryka, świeża bazylia do smaku. Wykonanie: Kapustę pekińską pokroić w drobniutką kosteczkę. Papryki, cebulkę, ser, pomidory pokroić w drobną kostkę. Posiekane warzywa wymieszać z kukurydzą, namoczonymi rodzynkami. Wszystko doprawić do smaku, wymieszać przykryć folią i wstawić do lodówki na 60 minut.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.