Gość niki Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Składniki: 1 duża kapusta pekińska, 3 kolorowe papryki (czerwona, żółta, zielona), 4 duże pomidory, kostka żółtego sera, 1 puszka kukurydzy, garść rodzynków, 1 mała cebulka, pieprz, sól, ostra papryka, świeża bazylia do smaku. Wykonanie: Kapustę pekińską pokroić w drobniutką kosteczkę. Papryki, cebulkę, ser, pomidory pokroić w drobną kostkę. Posiekane warzywa wymieszać z kukurydzą, namoczonymi rodzynkami. Wszystko doprawić do smaku, wymieszać przykryć folią i wstawić do lodówki na 60 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 niki.....a gdzie tu jest seler?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tez wlasnie chcialam zapytac o to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christina Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A może miało być "warzywno-serowa" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.