zebcia Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam! Widzę, że panuje tu miła i smaczna atmosfera, więc postanowiłam dołączyć ;) . Lubię eksperymentować w kuchni, tylko trochę ze mnie leniuch i często zaglądam do Was, żeby "podkraść" jakiś pomysł na coś pysznego i nie tylko. Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona :) i podzielimy się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witaj Zebciu ;) Czekamy na Twoje popisowe dania :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja także dołanczam się do powitania...mam nadzieję Zebciu ,że będziesz się czuła z nami dobrze i podzielisz się swoimi smakowitościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Zebciu witam Cię serdecznie wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja również serdecznie Cię witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witaj Zebciu :) Cieszę się, że powiększyłaś nasze smaczne grono ;) Serdecznie pozdrawiam :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Zebcia...witaj na forum :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi