Izunia2007 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Mam taka prosbe aby w dziale "Nasze przepisy" znalazl sie ogolny temat - PIECZYWO.Jak dotad dziewczyny pisaly o chlebie w dziale slodkosci lub ogolnym.Moim zdaniem nie pasuje,a dla Was to chwilka aby to napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Rzeczywiście, dobrze by było, gdyby powstał osobny dział w tej kategorii, by wszystkie przepisy dotyczące pieczywa były w jednym miejscu. Teraz trzeba dużo czasu stracić, by je odszukać. Dlatego popieram propozycję Izuni. Widzę Izuniu, że jesteś specjalistką w pieczeniu chleba. Dziękuję za umieszczenie tylu ciekawych przepisów na swojej stronie. Na pewno z niejednego skorzystam, bo też sama piekę chleb. Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się, że do nas dołączyłaś. :) :lol: :lol: Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam :) Na Waszą prośbę utworzyliśmy w dziale "Nasze przepisy" odrębne podforum "Pieczywo". Teraz przenoszę pasujące przepisy do tego działu. Gdybym jednak coś przeoczyła proszę o informację na PW. Z góry dziękuję i pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 O DZIEKUJE BARDZO ! :) I nawet sporo przepisow sie uzbieralo.Teraz moge dodac cos ze swojej kolekcji.Jeszcze raz dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Teraz jest bardzo dobrze...ja również dziękuję :) Muszę teraz upiec jakiś chlebek, jeszcze tego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja też dołączam się do podziękowań. :) Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja także dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia2007 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Rzeczywiście, dobrze by było, gdyby powstał osobny dział w tej kategorii, by wszystkie przepisy dotyczące pieczywa były w jednym miejscu. Teraz trzeba dużo czasu stracić, by je odszukać. Dlatego popieram propozycję Izuni. Widzę Izuniu, że jesteś specjalistką w pieczeniu chleba. Dziękuję za umieszczenie tylu ciekawych przepisów na swojej stronie. Na pewno z niejednego skorzystam, bo też sama piekę chleb. Pozdrawiam Cię serdecznie i cieszę się, że do nas dołączyłaś. :evil: :cry: :P Renia Dzieki Reniu za poparcie i zycze smacznych chlebkow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi