Bahus Opublikowano 23 Maja 2005 Zg艂o艣 Opublikowano 23 Maja 2005 Francuski sos czosnkowy 4 z膮bki czosnku 4 kromki pszennego chleba (kawiorki) 2 艂y偶ki wody mineralnej, 1 偶贸艂tko 200 ml oliwy s贸l, pieprz, cukier i sok z cytryny do smaku Czosnek obra膰 i przepu艣ci膰 przez prask臋. Kromki chleba okroi膰 ze sk贸rki. Mi臋kisz zala膰 wod膮 mineraln膮. Rozetrze膰. Doda膰 czosnek. Utrze膰 na jednolit膮 mas臋. Doda膰 偶贸艂tko. Wymiesza膰. Powsta艂膮 mas臋 uciera膰 dodaj膮c ma艂ymi porcjami oliw臋. Sos doprawi膰 do smaku sol膮, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.