Skocz do zawartości

Surówka Z Kiszonej Kapusty


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

25 dag kiszonej kapusty jabłko pomarańcza łyżeczka posiekanych orzechów włoskich ewentualnie filiżanka winogron Sos: cebula sok z połowy cytryny 3 łyżki oleju 1/2 łyżeczki estragonu Kapustę lekko odcisnąć z soku i drobno pokroić, obrane jabłko i usunięte gniazda nasienne pokroić w słupki. Obrane pomarańczę podzielić na cząstki. Wymieszać kapustę z jabłkiem, pomarańczą, orzechami, winogronami i przełożyć do salaterki. Przygotować sos: obrana cebulę posiekać, wymieszać z drobno pokrojonym estragonem, sokiem z cytryny i olejem. Polać surówkę z sosem. Biblioteczka poradnika domowego.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.