ina12 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 50 dag kapusty czerwonej 20 dag jabłek 5 dag cebuli 3 - 4 łyżki oleju cytryna natka pietruszki, cukier, sól Kapustę obrać, bardzo cieńko pokroić, zalać małą ilością wrzącej wody, dodać sól,cukier, zagotować pod przykryciem, odparować i ostudzić. Obraną cebulę pokroić w drobną kostkę. Obrane jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. wszystkie składniki starannie wymieszać i przyprawić do smaku. Przełożyć do salaterki i przybrać gałązkami natki pietruszki. Podawać do smażonych ryb, mięsa lub zrazów. Biblioteczka poradnika domowego. Cytuj
Gosia77 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Przepis wypróbowałam i polecam :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.