Śliweczka Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Oczywiście że można dodać cukier waniliowy,ja ostatnio piekłam pieczarki z cukrem waniliowym i dosypałam trochę wiórków kokosowych.Tak jak już napisała ina12 można zamiast margaryny użyć masła i na proszku do pieczenia tez pewnie będą dobre.I rzeczywiście robi sie je szybko :) . POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Rzeczywiście wyglądają jak pieczarki !!! Piękne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam ! Zostałam zobowiazana przez gosci do wystawienia drugiego komentarza :) ...pieczarki super ,rewelacja ,zadnych zmian - tak stwierdzili . Zaskoczenie i niedowierzanie ,ze to ciastka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Cieszę się bardzo że pieczarki sie "podobają" :) i smakują.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pączuszek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pieczarki wyszły super, następne zrobię na święta, dzięki za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Śliweczko nic nie zmieniłam, zrobiłam ciasto według podanego przez Ciebie przepisu. Wszystkim pieczarki smakowały, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Halinko ! pieczarki jak żywe i takie ładne równe ...... prawda ,ze szybkie i łatwe w wykonaniu :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dorotko jest prawdą że są bardzo łatwe i szybkie w wykonaniu. Składniki ciasta miksowałam. Mało pracy, powodują podziw i są smaczne, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anusiaanulka Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jacie, jacie jak one pięknie wyglądają!! Zaserwuję je na pewno na swoje urodziny już niebawem - zaskoczę gości jak nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 I ja dziś upiekłam pieczarki, mnie smakują. Mąż i syn spróbują jak wrócą z pracy. Latwe, tanie i szybkie a i efektowny wygląd. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arcani Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam 🙂 Odważyłam się zrobić te piękne pieczarki i mi nie wyszły 🙂 dołączyłam zdjęcie, możecie mi doradzić co mogłam zrobić źle ?? z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ze zdjecia wynika ze za bardzo sie rozlały, jakby masa byla za rzadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi