Gość Bazylia Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Widzieliście już tą ostanią część? Słyszałam,że gniot, jakich mało. To może poczekam na divixa (tak to się pisze? ;-) ). Bo może szkoda kasy na bilet... Cytuj
Vjesja Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ogladalam "Gwiezdne wojny" i nie przepadam za ta seria. Uwazam, ze to filmy dla dzieci - bez obrazy Bazylio ;-) Najlepszy dla mnie film z tego gatunku to"Alien". Ogladalam go juz tyle razy i jeszcze mi sie nie znudzil. Bedzie powtorka w tv, bede ogladac- na 100%. Cytuj
Vjesja Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nikt nie oglada filmow dla dzieci? a "SHREK" np.? Bardzo lubie filmy rysunkowe, a w szczegolnosci Disneya. Jestem na nim wychowana. Pamietam, ze bardzo, bardzo dawno temu Disney lecial w tv, w niedziele o 9 rano. Ogladalam zawsze razem z moim ojcem. Tez lubil. Wyglada na to, ze upodobanie do filmow rysunkowych mam po nim ;-) Gdy bede jeszcze troche starsza, to pewnie powiedza, ze zdziecinnialam na starosc. :? Nie odstraszy mnie to od kreskowek. Podziwiam talent ludzi , ktorzy je tworza. A poza tym ,w kazdym z nas pozostaje cos z dziecka, prawda? Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Fanem Gwiezdnych Wojen jest mój mąż,może to oglądać na okrągło,mnie nie odpowiada takie kino,wolę Shreka ale bajki typu struś i kojot czy kot Sylwester oglądamy razem. Nie wiecie kiedy będzie trzecia część Shreka? Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 No to zanim będzie poza kinem to jeszcze sobie poczekam 🙂 a bardzo lubię humor w tym stylu 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ja też lubię humor w tym stylu, Basiu tak jak Ty 🙂 Shreka i Shreka II oglądałam już chyba kilkanaście razy - tak mi się podobają te filmy - i nadal mogę je oglądać... chyba nigdy mi się nie znudzą :roll: Tylko nie mogę się zdecydować, która część mi się lepiej podobała, ale chyba "pierwsza" 🙂 Słyszałam, że Shrek III ma pojawić się w lipcu 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Popieram-1 część lepsza ale ciekawe,jaka będzie 3,też nie mogę się doczekać. Poprzednie mam na dvd i jak nudy w tv to chociaż kawałek sobie oglądam. Dorotko-oglądałaś może AMERICAN PIE? Super komedyjka w kilku częściach 🙂 Świetny jest RRRrrr-komedia o jaskiniowcach i walce o szampon! Cytuj
basga Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Wielbiciele Gwiezdnych Wojen-od wtorku 22.05 do niedzieli w Canal+Film będziecie mogli obejrzec wszystkie części,godzinka 20.00 :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi