Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witaj,ja rybe myje,osuszam,obsypuje przyprawa,odstawiam na 15min.potem obtaczam tylko w mace i smaze na rozgrzanym tluszczu.. nigdy mi sie zadne grudki nie robily a moja maczna panierka ladnie przywierala do rybki;-) nie wiem co moge ci jeszcze poradzic...mozna jeszcze najpierw opruszyc maka,potem w jajku i znow maka.pozdrawiam ;)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.