Tortellini 0 Napisano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Może mi ktoś polecić dobry sposób na panierowanie ryby? Ja ilekroć robię panierkę powstają mi dziwne mączne gluty które się wcale nie trzymają ryby... Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asienka19873 43 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witaj,ja rybe myje,osuszam,obsypuje przyprawa,odstawiam na 15min.potem obtaczam tylko w mace i smaze na rozgrzanym tluszczu.. nigdy mi sie zadne grudki nie robily a moja maczna panierka ladnie przywierala do rybki;-) nie wiem co moge ci jeszcze poradzic...mozna jeszcze najpierw opruszyc maka,potem w jajku i znow maka.pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izunia2007 8 Napisano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a ja mieszam make z odrobina bulki tartej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.