Gość uuuu Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam i z góry przepraszam za założenie tak niedorzecznego tematu, ale nie miałem do kogo się zwrócić, a pewna kwestia nie daje mi spokoju. Otóż może ktoś z szanownych użytkowników pamięta, że reklamowała się pare lat temu w telewizji jakaś niemiecka czy też austriacka (co za różnica?) firma produkująca torty. Problem polega na tym, że nazwa owej firmy nijak nie dała się wymówić. Było to mniej więcej tak Komditorai Kopenahan und witze;) Być może ktoś z państwa potrafi sobie przypomnieć tą nazwę jako że jest mi ona pilnie potrzebna. Za wszelkie podpowiedzi z góry dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia77 Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Pewnie chodzi o tą firmę ;) Conditorei coppenrath & Wiese https://www.coppenrath-wiese.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uuuu Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 O to to to tak:) Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 polecam z tej firmy tort szwardzwaldzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi