Skocz do zawartości

Faszerowana Papryka


vogelka

Rekomendowane odpowiedzi

składniki: papryki duże garść szynki pokrojonej w kosteczkę pół szklanki ryżu kilka (5-8) pieczarek cebula pół puszki kukurydzy lub groszku konserwowego starty żółty ser (taki który dobrze się zapieka) pieprz sól oliwa sposób przygotowania: Papryki oczyszczamy i usuwamy środki. Gotujemy ryż na półtwardo. Drobno siekamy cebulę i podsmażamy na oliwie. Dodajemy kukurydzę, szynkę i pieczarki, dusimy 15-20 minut, przyprawiamy solą, pieprzem. zdejmujemy z ognia i mieszamy z ryżem i serem. Papryki napełniamy gotową masą, owijamy je folią i zapiekamy w piekarniku.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.