k@sia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Nie wiem, czy nie powtarzam tematu, ale wydaje mi się, że nie ;) Znalazłam świetny sposób na zważoną masę maślaną. Należy dodać do niej ok. 1 łyżki roztopionego gorącego masła i energicznie ucierać. Naprawdę działa, dziś wypróbowałam, masa "zeszła się" elegancko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja wkładam miskę z ważoną masą ,do miski z ciepłą wodą i ucieram masę do uzyskania jednolitej konsystencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzenab83 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ja robię tak jak Ignis. Spróbuję tej metody z roztopionym masłem, będzie szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.