vogelka Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 biała kapusta poszatkowana marchewka starta cebula w drobną kostkę lub posiekana zielona cebulka lub posiekany szczypiorek majonez pomieszany ze śmietaną, solą, odrobiną cukru, octu i pieprzu wszystko mieszamy i wkładamy do lodówki, aby sobą przeszło i już możemy jeść8) smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Można tez dodać trochę musztardy. Znalazłem tez wersję z innym sosem: ocet, sól, pieprz, cukier - proporcje do smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusia Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 dodaj sporo cukru i zamiast zwyklej soli uzyj soli selerowej, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.