Adusia Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ok.1kh żeberek przyprawiam ulubionymi przyprawami, wkładam do naczynia żaroodpornego posypuje ok. 4 cebulami pokrojonymi w pół talarki. Całość polewam słoiczkeim ketchupu łagodnego i pikantnego(pikantnego daje troszkę wiecej bo lubie pikantne). Odstawiam na noc do lodówki. Piekę do miekosci w 180 stopniach. Podaje z ziemniakami i surówka z kapusty pekinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adusia Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Często przyrządzam tym sposobem również karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Widze ciekawy przepis przy nastepnym robieniu zeberek napewno wyprobuje i dam znac jak wyszlo :) ale napewno smacznie Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ADUSIU dziękuje za przepis i polecam wszystkim Robiłam go na imieniny według Twojego przepisu , tylko do brytfanki mi nie weszły więc dałam na blaszkę i polałam 3/4 szkl wody POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adusia Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Cieszę się że smakowało. Ja podlewam troszkę wodą w trakcie pieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.