Skocz do zawartości

Dodatek Do Klusek śląskich


Gość c0m4r

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że nie mam doświadczenia z przyrządzaniem mięsa chciałbym przygotować coś jako dodatek do klusek śląskich. Zazwyczaj - gdy ja je przygotowałem - jadłem z samym sosem lub tłuszczem i skwarkami. Fakt, że jest mnóstwo przepisów dotyczących przyrządzania mięsa, ale nie to jest problemem. Zastanawiam się co w ogóle do tych klusek przygotować. Ja nie dzierżę tłuszczu w mięsie dlatego gulasz np. odpada bo wiem, że przy tym to bym miał tyle wykrajania, że bym zdechł, chciałbym żeby było to mięsko chude, bez tłustych kawałków, łatwe do przyrządzenia. Co polecacie?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witaj c0mr4, ja proponuje filety z kurczaka w sosie pieczarkowym,przepis zamiescilam w daniach glownych na 3 stronie. :) moze bedziesz mial ochote sprobowac? tam wstawilam fotke z ryzem akurat ale z kluskami tez robilam dla gosci i wszyscy byli zachwyceni :) miesko chude i smaczne,polecam. ja tez lubie kluski z tluszczem,a najlepiej jeszcze do tego cebulka..pysznosci :-)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.