Skocz do zawartości

Zapiekanka Ziemniaczana


vogelka

Rekomendowane odpowiedzi

specjalność mojego faceta:) papryka pół kilo ziemniaków 150 g mięsa mielonego 2 puszki pomidorów czosnek rozmaryn pieprz sól papryka ostra w proszku żółty ser Mięso podsmażyć na patelni, pomidory gotować na wolnym ogniu do momentu w którym się rozlecą. dodać mięso, rozmaryn, pieprz i sól. Ziemniaki obrać pokroić w plasterki i podsmażyć w głębokim oleju, dodać papryki. Do naczynia żaroodpornego dodać połowę ziemniaków (bez tłuszczu), na ziemniaki wylać sos, a na sos resztę ziemniaków. Ziemniaki posypać żołtym serem i zapiekać aż ser się przyrumieni około 20 minut.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.