Skocz do zawartości

Gulasz Winny Z Dynią


Iwona01

Rekomendowane odpowiedzi

- 2 łyzki musztardy - 75 dkg polędwicy wieprzowej - 50 ml czerwonego wytrawnego wina - oliwa - 2 cebule - 25 dkg miąższu dyni - 15 dkg pieczarek - 2 jagody jałowca - sól, pieprz Z musztardy,wina,oliwy i przypraw zrobic sos i zalac nim pokrojoną w kostkę polędwicę. Zostawić mięso w marynacie na 2 godziny. Następnie wrzucić je na rozgrzaną oliwę i dusic 20min. Miąższ dyni,ebule i pieczarki pokroić i dorzucic do mięsa. Dusić do miękkości.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.