Iwona01 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 - 2 łyzki musztardy - 75 dkg polędwicy wieprzowej - 50 ml czerwonego wytrawnego wina - oliwa - 2 cebule - 25 dkg miąższu dyni - 15 dkg pieczarek - 2 jagody jałowca - sól, pieprz Z musztardy,wina,oliwy i przypraw zrobic sos i zalac nim pokrojoną w kostkę polędwicę. Zostawić mięso w marynacie na 2 godziny. Następnie wrzucić je na rozgrzaną oliwę i dusic 20min. Miąższ dyni,ebule i pieczarki pokroić i dorzucic do mięsa. Dusić do miękkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.