0lcia Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Składniki: 10 dużych pieczarek 4 plasterki wędliny (ja używam szynki, kiełbasy cokolwiek wpadnie pod ręce ) 3 plastry serka pleśniowego valbone szczypiorek Przygotowanie: Pieczarki obieramy i wyłamujemy nóżki, układamy na blaszce. Wędlinę, serek i szczypiorek pokroić, na pieczarkach ułożyć wędlinę, serek i szczypiorek. Piec w piekarniku w temp 180 C ok 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.