mart Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 wacha dopiero zobaczylam twoj post, zgadzam sie ze" jak ktos chce to je,jego sprawa" gorzej jesli to robi nieswiadomie, nie wiedzac nic o tej "rybie" a jesli wie i je to juz naprawde jego sprawa, co do swini to nie wypowiem sie bo uwazam ze porownanie jest co najmniej smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 widzę, że szukacie ryb, które nie smakują jak ryba (głównie taka właśnie jest obrzydliwa panga :razz: ). Polecam więc inne mało rybne ryby: tilapia, sola, można też spróbować mintaja. Jak dla mnie również jest mało rybny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ale ja ostatnio słyszałam, że tilapia też jest na nie, z tych samych względów co panga :razz: Szkoda, bo to dobra rybka, często ją kupowałam... najpierw odstawiłam pangę, teraz tilapie, ciekawe jaka ryba będzie kolejna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwukropek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ja osobiście wolę ryby o smaku ryby :razz: uwielbiam pstrąga, karpia i bardzo lubię szczupaki. A już w ogóle najlepiej samemu taką rybkę schwytać! To dopiero satysfakcja no i jak smakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Taka rybka schwytana osobiście, na pewno smakuje podwójnie :razz: A karpia to uwielbiam (w panierce i w galarecie), jednak najbardziej smakuje mi w okresie świątecznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gusiamala Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Zamiast pangi polecam śledźa jest dobry na każdą okazję.:razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A dlaczego oliwa z drugiego tłoczenia??? [ quote name='winiusia' timestamp='1258462088' post='91077'] Panga w orzechowej panierce filety z pangi orzeszki arachidowe solone jajko oliwa z oliwek( z drugiego tłoczenia) sól i pieprz Orzechy trzeba zmielić. Jajko roztrzepać. Przyprawione filety obtaczam w jajku a następnie w orzechowej panierce. Dobry przepis dla stosujących Soutch Beach, gdzie nie wolno jeść tradycyjnej panierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja takze przeżyłam krótką fascynację pangą - tanio, smacznie i zdrowo; ale na szczeście w niedługim czasie zostałam uświadomiona, że to wcale nie takie znowu zdrowe... wiem, że trzeba jeść ryby, ale niestety kompletnie sobie nie radzę z ich przyprawianiem - zdecydowanie wolę pieczenie ryb niż smażenie; ale nie wiem jak przyprawiać, żeby było smacznie; np pieczony świeży dorsz w moim wykonaniu smakuje nijak.... może ktoś podpowie jak przyprawiać świeże ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.