Iwona01 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 - opakowanie mrozonych paluszków krabowych (250g) - 2 jajka ugotowane na twardo - 1 serek topiony ziołowy lub smietankowy - łyzka majonezu - 1-2 zabki czosnku Ugotowane jaja rozgnieść widelcem, dodać topiony serek,majonez i przeciśnięty czosnek. Rozmrozone paluszki krabowe zetrzec na duzych oczkach tarki, połowę wymieszać z masa jajeczną. Z masy formować kulki (wielkości orzecha włoskiego) i obtaczac w pozostałej części startych paluszków. Układac na talerzu wyłozonym liśćmi sałaty. Przed podaniem schłodzic w lodówce przez 30min. Jezyki są bardzo dobre i przy tym efektownie wyglądają na stole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.