Gość majeczkakuchareczka Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Świeta poraz kolejny mnie motywują do pieczenia ciast. Nie wyobrażam sobie świąt bez serniczka z rodzynkami. Każdy (no moze większość :) ) wie że trzeba rodzynki najpierw namoczyć w ciepłej wodzie. Ale czy ktokolwiek widzi różnicę między rodzynkami pozatym że są drobne i duże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona01 Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dla mnie nie ma znaczenia rodzaj rodzynek (najczęściej kupuję te w "Biedronce"),warto je jednak przed dodaniem do ciasta oprószyć mąką.Wtedy nie opadną na dno ciacha i będą w miarę równomiernie rozmieszczone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomSon Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Rodzynki różnią się nie tylko wielkością ale także smakiem, niektóre są słodsze inne mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.