Gość ArturKuchnia Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Witam, Chcialbym sie dowiedziec, czy mozna zamrozic surowe rolady gdzie w sklad farszu wchodzi ogórek kiszony. Czy sa jakies przeciwskazania takiemu dzialaniu, czy to bezpieczne i nie powodujace zadnych niepowolanych skutków ?? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj
Kasia M. Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 U mnie w domu mama zawsze zamrażała i też w roladach były ogórki kiszone i nic się nikomu nie stało więc możesz spokojnie mrozić Pozdrawiam Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 U mnie w domu mama zawsze zamrażała i też w roladach były ogórki kiszone i nic się nikomu nie stało więc możesz spokojnie mrozić Pozdrawiam Ja też zamrażam rolady zalane sosem. Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Ja też zamrażam i surowe rolady,ale najczęściej smażę wszystkie jak mam więcej,potem porcjuję do pojemników i zalewam sosem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi