Gość justynas1121 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 witam. mam pytanie- zamierzam zrobic bogracz na drugi dzień świąt bo wtedy dopiero będę miała gości, ale zastanawiam się, czy mogę to ugotować w sobotę....pytam bo jestem początkującym kucharzem raczej ;) no a wiadomo, ze w niedzielę wielkanocną nie będę siedziała przy garach. można to ugotować w sobotę i potem przetrzymać do poniedziałku w lodówce????? Cytuj
Niedzwiadu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 myślę że można ;) nawet wtedy się przetrawi :sad: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.