Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

- 1kg cienkiej białej kiełbasy - opakowanie ciasta francuskiego - 1 jajko Ciasto jesli mrozone rozmrozić, pociąć w paski. Kiełbasę owinąć ciastem.Ułozyć w naczyniu do zapiekania. Ponacinać ciasto co 2-3cm. Jajko roztrzepać,posmarować ciasto (mozna też posypać kminkiem ). Kiełbasę w cieście piec ok.20min w temp. 200*C. Ułozyć na półmisku. Podawać na gorąco. Polecam,bardzo dobre ;)

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.