Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zg艂o艣 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Marzycielska Poczta to akcja pisania tradycyjnych list贸w i kartek do chorych dzieci, kt贸re dzielnie znosz膮 swoje ci臋偶kie choroby. Jednym z nich jest 12-letnia Monika, kt贸ra jak m贸wi jej mama jest radosn膮 dziewczynk膮 kochaj膮c膮 towarzystwo r贸wie艣nik贸w. Monika porusza si臋 na w贸zku, ma wad臋 wzroku, s艂uchu i niedoczynno艣膰 tarczycy. Mimo chor贸b jakie j膮 dotkn臋艂y - uwielbia klei膰, wyszywa膰 i malowa膰. Radosn膮 chwil膮 dla niej jest, gdy przyjdzie listonosz... Wy艣lijmy do niej kartki z 偶yczeniami i s艂owami otuchy. Monika czeka na nie... Adres: Monika Stawi艅ska ul. Ogi艅skiego 18 48-340 G艂ucho艂azy Cytuj
Olinka Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zg艂o艣 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 馃檪 Jest mi ogromnie mi艂o, w艂asnie przeczyta艂am twojego posta ... i si臋 tak sk艂ada ze mieszkam w tym samym miescie co ta dziewczynka :-( to wspanialy gest Figielku 偶e wys艂a艂a艣 kartk臋 tej dziewczynce. Ja te偶 to uczyni臋 ;) Dziewczyny to wazne co robicie, dzi臋kuj臋!! Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam, ja te偶 wys艂a艂am dzisiaj poczt贸wk臋 do Moniki 馃檪 i dzi臋kuj臋 za wszystkie wys艂ane karteczki, pozdrawiam ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 23 Listopada 2010 Kolejna kartka wys艂ana i z tego co wiem Monika i inne dzieci z Marzycielskiej Poczty dostan膮 kartki od grupki ma艂ych dzieci :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.